Over Emma

Emma, een ontmoetingsplaats

Emma is een ontmoetingsplaats voor alleenstaande senioren die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Wilt u zelfstandig wonen in uw eigen appartement, maar niet alleen? Bij Emma Thuis brengt gelijkgestemden bij elkaar op basis van uw interesses en woonwensen. U deelt bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken of tuin. Emma zorgt er voor dat buren weer buren zijn en naar elkaar omkijken.

Emma, een nieuw thuis

Bij Emma Thuis brengt gelijkgestemden bij elkaar. U ontmoet uw toekomstige buren dus al voordat uw woning wordt gerealiseerd. Samen met uw toekomstige buren stemt u uw gezamenlijke woonwensen af. Omdat u meebeslist over de gemeenschappelijke faciliteiten en voorzieningen, krijgt u een ideaal nieuw thuis.

Wilt u graag gebruik maken van gemaksdiensten, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, boodschappendienst of een was- en strijkservice? Geen probleem! Heeft u zorgbehoeften die u op maat wilt krijgen en wanneer het u uitkomt? Geen probleem! De een heeft behoefte aan een gezellige en gezamenlijke woonkamer, de andere vindt een sport- en beweegactiviteit weer belangrijk. Het is allemaal mogelijk.

Emma biedt moderne voorzieningen waarbij er gebruik wordt gemaakt van domotica, zoals toegangsbeveiliging, die zorgen voor een veilige woonomgeving. Veiligheid, comfort, welzijn en zorg zijn belangrijke steekwoorden in ons concept. Een zelfstandige woonplek waar mensen elkaar ontmoeten en samen, of alleen, gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld een winkel, een kapper, een apotheek of andere faciliteiten.

Emma staat altijd voor u klaar

Hoe en met wie u ouder wilt worden, kan op vele manieren. Bent u op zoek naar een nieuw t(huis)? Heeft u een vraag over het wonen Bij Emma Thuis of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee!

Faciliteiten

Gezondheid & Welzijn

Emma zorgt voor gezelligheid in huis, bijvoorbeeld in de gezamenlijke woonkamer. Emma kan ook bijdragen aan uw vitaliteit door het aanbieden van sport- en beweegactiviteiten.

Veiligheid

Emma zorgt voor een veilige woonomgeving in én om het huis door inzet van bijvoorbeeld domotica, zoals toegangsbeveiliging.

Comfort

Emma zorgt voor comfortabele woningen met gemaksdiensten zoals catering, huishoudelijke hulp en een wasservice.

Zorg

Emma zorgt dat u de juiste zorg krijgt wanneer dat nodig is.