het woonconcept

Woonwensen. Meedenken

OVER EMMA

Denk mee over uw (t)huis.

Bij Emma Thuis is een uniek woonconcept waar u vanaf de start meedenkt over de invulling van uw woon- en leefomgeving. Fijn wonen draait om meer dan alleen de woning! Daarom vinden we het heel belangrijk dat u meedenkt over de woning én de gemeenschappelijke voorzieningen. We noemen dit co-creatie.

co-creatie
Wij gaan met u en uw toekomstige buren in gesprek over uw wensen op het gebied van wonen en de gemeenschappelijke ruimtes. Wat vindt u belangrijk? Wilt u graag een gemeenschappelijke binnentuin met een kas, een atelierruimte of een plek waar de kleinkinderen kunnen komen logeren? Klust u graag en wenst u een schuur met gereedschap wat gedeeld kan worden? Alles is bespreekbaar en tijdens de bijeenkomsten gaan we in gesprek om de gemeenschappelijke interesses te onderzoeken.

Bij Emma Thuis service
Daarnaast bieden we allerlei extra diensten aan op het gebied van comfort, veiligheid en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een boodschappenservice, huishoudelijke hulp, persoonlijke alarmering of beeldbellen en thuiszorg als dat nodig is. Bij Emma Thuis biedt een veilig, comfortabel en gezellig thuis, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

samen

ontwikkelen