locaties

Centraal. Dichtbij. Wonen

LOCATIES

Geen plek centraler dan Bij Emma Thuis.

We ontwikkelen appartementen in diverse steden in Nederland. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar geschikte locaties én mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuis.

Op dit moment kunt u zich aanmelden voor appartementen in Amersfoort.

Amersfoort
De stad en gemeente Amersfoort ligt centraal in Nederland, in de provincie Utrecht. De gemeente Amersfoort telt circa 155.000 inwoners. Amersfoort kent de voordelen van de “grote stad”, maar niet de nadelen. Het centrum is compact, authentiek en gezellig. En vanwege de centrale ligging van Amersfoort bent u snel op iedere plaats in Nederland.

Amersfoort staat bekend om de prachtige, historische binnenstad. Niet voor niets heeft de gemeente Amersfoort al twee keer achter elkaar de verkiezing tot beste gemeente om te wonen gewonnen. Met een goede mix van oude en nieuwe architectuur en daarnaast veel horeca, zoals leuke cafeetjes en restaurants heeft de stad een bruisende cultuur, maar ook meer dan 600 monumenten.

Door de ligging op een steenworp afstand van Utrecht en de beschikbaarheid van alle faciliteiten en voorzieningen, is Amersfoort een populaire plek om te wonen.

prettige

omgeving